Echipa Noastră

Management

Adrian Racasan - CEO

Adrian Racasan a preluat din ianuarie 2019 pozitia de CEO al Direct One, in paralel cu conducerea Netcity Telecom, acoperind tot portofoliul de infrastructura de telecomunicatii din grupul E-INFRA. Adrian Racasan are peste 15 ani de experiență in industria IT & C, inclusiv peste 10 ani in functii de conducere in cadrul unor jucători de renume din industrie, precum UPC România, Astral Telecom si Netcity Telecom. El deține o diplomă de licenta in domeniul calculatoarelor si sistemelor si o diplomă de MBA de la BBS / CNAM Paris.

Cosmin Mazilu – CTO

Cosmin Mazilu face parte din echipa Direct One din anul 2012, unde a evoluat de la functia initiala de Inginer de Transmisiuni la actuala pozitie de Director Tehnic, participand la toate etapele de dezvoltare are retelei si proiectelor companiei. Trecutul profesional al lui Cosmin include pozitii tehnice in companii precum Telekom Romania si Huawei Technologies. El a absolvit Universitatea Politehnica din Bucuresti si un master in Managementul Serviciilor si Retelelor la aceeasi universitate.

Gianina Pelea – CCO

Având o experiență de aproape 15 ani in piata locala si europeana de telecom, atat in sfera tehnica cat si in cea de reglementare, Gianina Pelea are o înțelegere profundă a sectorului telecomunicatiilor. Inainte de a se alatura companiei noastre, Gianina a facut parte din managementul diviziei de consultantă a KPMG Romania, pozitie din care a finalizat cu succes o serie de proiecte importante. Gianina a mai ocupat pozitii semnificative si in institutii-cheie ale industriei precum BEREC (Body of European Regulators for Electronic Communications) si ANCOM (Agentia Natională pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii).

Echipa de Vanzari

Ioana Paun - Key Account Manager

 

0040 739 853 237

ioana.paun@directone.ro